Gå til hovedinnhold
Vi går også med litt husplaner om dagen , så det skal bli
spennende å se hva det blir oppi... vi er ikke så samkjørte og enige om så veldig mye jeg og min bedre halvdel. Så det kan virkelig bli interressant å se hvordan det går.... ;) hehe...kanskje han tilslutt får nytt hus åleine... ? Neida,vi må vel bli enige tenker jeg på en eller anna måte... Først og fremst må vi bli enige om Hvor- bygge, Når - bygge- Hvilket hus - bygge,Hvem - bygge , osv osv..
Så som dere ser er vi veeeldig i startgropa. ;) fniiiis ;) Legger ved bilder av dei to husene som "leder", faktisk to som vi begge liker veldig godt...og noen andre........ som sagt jeg drømmer , det er lov det..... så får vi se om det blir noe av... :)

Kommentarer

  1. Hmmmm... er ikke så flink å få bildene til å stå der jeg vil enda.... men dt blir det blir.... Kanskje jeg skal legge inn et datakurs på ønske/ "to do" lista mi.... ? :) Som dokke ser så er smaks spekteret gaaanske vidt. Ser fordeler og ulemper både m Tradisjonshus og Nye Funkis hus... frister like mye begge deler.... :)
    Nei hva faaan, et hus er et hus.... blir glad om jeg finner et hus som jeg kan bo i og som ser noenlunde greit ut.... :)
    Meen som sagt lov å drømme, skal iallefall ikkje "bygge oss ihjel". Må ha anledning å leve etter en har bygd hus...:

    SvarSlett
  2. Legg gjerne igjen et innspill på hvilket hus dere synes er finest ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Å starte på nytt....

Jau då.... ej eksistera enda.....har berre ikkje hatt så mykje å "skryte ta " i det siste, derfor har ej heller vore stille... Har vore gjennom den vondeste og verste perioden i mitt liv...(er der vel enda for så vidt...) , men no må ej ta mej i nakken og heise meg opp att... Steg for steg...bygge oppatt - livet mitt-treningsinspirasjonen-mat og måltidsrytmen- kondisen- humøret- steg for steg må ej opp og fram..... For ej vil ikkje at alt blodslit og strev for dissa 25 kg som he reist av skal ha vore forgjeves.... Må opp og fram for ungane mine -dei godaste og beste ej he å leve for....alt skal konsentrerast om meg og dei -min bittelille vakre gode familie- best i heile verden.... <3 Hadde eg berre funne ein fin plass der vi kunne bo...(kanskje d går i boks en av dei næraste dagane.. kryss fingrane for meg.. :) Få senke skuldrane å trekke pusten og starte på nytt.....Men ej må takke ...igjen... alle fine folk som har stillt opp og fremdeles stiller opp... sett så umåt

bittersøtt....

hei... sitt å kjenne på en litt bittersøt følelse.... den å bli plutselig anerkjent som en person,en okei, kanskje tilogmed sexy person fra å være ....meg ... sånn som eg har vore no i 8 år 30 kg ovevektig......men alikavel meg.... er litt godt, men samtidig på en måte sårt å bli møtt med.. "ÅÅÅÅ så fin du he blitt "og  "så slank å fin".... bruker å svare he ikkje ej alltid vore fin då??? ej e mej,same ka ej veg.. meiningane å humor og tankegang let seg ikkje påvirke av fettet.. Og for å legge til et "slag under beltestedet" da  så kan d komme en kommentar som : et par kilo til no så er du perfekt..... Hmmmmm tjaa, kanskje ej e perfekt for noken om et par kilo til,for andre er eg perfekt om ti kilo til....... kor skal grensa gå? kjenner eg blir lei meg , samtidig som eg er stolt over det eg har fått til...23 kg. ned så langt er ok det... er sprekere og trener mer enn før...men er den samme... har alltid trent,alltid levt sunt,(har spist sjokolade det er m
Livet er vanskelig folkens...... merkelig at en kan være hyper gira - lykkelig og glad det ene øyeblikket så er det rett ned i tiltaksløshet og  mørke i det neste øyeblikket... Rart hvor ensom et menneske kan føle seg omgitt av mange mennesker... Står ved et veiskille i livet....på veldig mange måter.... Hodet mitt er fullt i tanker og følelser som jeg har holdt inne så altfor lenge.... I tillegg til en kropp som gjør vondt og gjør meg trøtt , sliten og uopplagt så har jeg det lave stoffskiftet som "føkker" med vekten , konsentrasjonen , hukommelsen og humøret mitt... Men når jeg trener så blir jeg gladere og føler meg bedre... så jeg prøver så godt jeg kan , når jeg kan.. Må bare finne treningsformen som ikke forverrer "vondtene " mine , men som forbedrer meg...Har lett for å trene hardt og tungt (vekttrening) , men så dukker de opp en etter en, skuldra som verker,kneet.... hofta.... blææh.... Men jeg gir ikke opp,skal klare det..... Helt av meg selv!!