Hei..
da er vi tilbake etter et opphold igjen.... kjem liksom ikkje på hva jeg skal skrive om som er interressant nok til at noen vil lese det :)
Forrige helg var vi på Bjorli på ski sammen med et vennepar.... Det var veldig kjekt... både selskapet og det å komme seg litt ut av bygdene.. (under ser dokke bilde fra Vetlegrenda der vi bodde... fint)

Vi sto på slalåm og Samuel knekte slalåm koden og greide stå uten sele eller noke som helst ...veeeeldig stolt mamma... Alva kava på ( små tynne pipestilker i store sko og tunge ski,er ikkje lett!) men mangler litt enda, men det kjem seg nok fort :)Sjå om vi rekk nokre turar til i trekk før all snøen forsvinn og det blir VÅÅÅÅR!!!!!

Har funnet fram syklene våre allerede og sykler til og fra jobb når jeg har anledning...Deeiilii... Skal investere i nytt sykkelutstyr tror jeg for det er noe jeg liker å holde på med..Sykla forbi blomsterbeda på Muritunet idag og såg tulipanane stod høgt opp av marka... Deili!! kjenner sola varmar godt berre den får komme fram. Krysse alt vi har for at det blir en nyyydelig sommer.!
Legger til ei oppskrift på suppe som var fantastisk god og veldig snerten å lage... (prøvde den ut på Muritunet her en dag :) prøvekaniner derborte. ) Sunn,mettende og GOOOO` !! :)
Indisk linsesuppe: ( 4 pers.) :
2 dl røde linser evt litt av de grønne litt større ( jeg brukte det istedet for brekkbønner da jeg ikke er så glad i det... ;) )
2 løk
1 l vann
2-3 hvitløksfedd
2 ss smør el olje (rapsolje)
1/4 ts kanel
1 krm hvit pepper
1 ts paprikapulver
1 ts karri
1 bx hele tomater
200 gr brekkbønner (aspargesbønner)
1 1/2 ts salt 1/2 dl hakket koriander
1 sitron til servering(sitronbåter legges ved til suppen)
rens linsene (skyll). kok dem i vann til de er helt myke,skal koke litt istykker.
skrell og grovhakk løken. Skrell og finhakk hvitløken. fres løk og hvitløk forsiktig i litt smør/olje slik at det får litt farge.tilsett alle krydderne og rør om.
Klipp tomatene i store biter med saks direkte nedi boxen,hell over løken og la det putre u lokk i ca 15 min.
del de ferske el fryste bønnene i mindre biter. Legg dem i tomatrøren og la dem koke i et par minutter til de nesten er ferdigkokt .Løft kasserollen av varmen. Bland de kokte linsene (m kokevannet ) og grønnsaksrøren. Tilsett salt (kanskje kyllingbuljong el grønnsaksbuljong). Varm suppen og smak den til etter behag. Tilsett hakket persille eller koriander... server m sitronbåter...
Velbekomme...nydeli godt... m godt brød til så er det god middag.. :)
Hoi... rakk en tur til byen å shoppa litt og fikk klippt mej og nå er jeg klar for spa tur til Geiranger og Hotell Union.... me like! :) Ha en fortsatt fin kveld og God Helg !!
da er vi tilbake etter et opphold igjen.... kjem liksom ikkje på hva jeg skal skrive om som er interressant nok til at noen vil lese det :)
![]() |
Viktig m godt utstyr på hyttetur... |


Har funnet fram syklene våre allerede og sykler til og fra jobb når jeg har anledning...Deeiilii... Skal investere i nytt sykkelutstyr tror jeg for det er noe jeg liker å holde på med..Sykla forbi blomsterbeda på Muritunet idag og såg tulipanane stod høgt opp av marka... Deili!! kjenner sola varmar godt berre den får komme fram. Krysse alt vi har for at det blir en nyyydelig sommer.!
Legger til ei oppskrift på suppe som var fantastisk god og veldig snerten å lage... (prøvde den ut på Muritunet her en dag :) prøvekaniner derborte. ) Sunn,mettende og GOOOO` !! :)
Indisk linsesuppe: ( 4 pers.) :
2 løk
1 l vann
2-3 hvitløksfedd
2 ss smør el olje (rapsolje)
1/4 ts kanel
1 krm hvit pepper
1 ts paprikapulver
1 ts karri
1 bx hele tomater
200 gr brekkbønner (aspargesbønner)
1 1/2 ts salt 1/2 dl hakket koriander
1 sitron til servering(sitronbåter legges ved til suppen)
rens linsene (skyll). kok dem i vann til de er helt myke,skal koke litt istykker.
skrell og grovhakk løken. Skrell og finhakk hvitløken. fres løk og hvitløk forsiktig i litt smør/olje slik at det får litt farge.tilsett alle krydderne og rør om.
Klipp tomatene i store biter med saks direkte nedi boxen,hell over løken og la det putre u lokk i ca 15 min.
del de ferske el fryste bønnene i mindre biter. Legg dem i tomatrøren og la dem koke i et par minutter til de nesten er ferdigkokt .Løft kasserollen av varmen. Bland de kokte linsene (m kokevannet ) og grønnsaksrøren. Tilsett salt (kanskje kyllingbuljong el grønnsaksbuljong). Varm suppen og smak den til etter behag. Tilsett hakket persille eller koriander... server m sitronbåter...
Velbekomme...nydeli godt... m godt brød til så er det god middag.. :)
Hoi... rakk en tur til byen å shoppa litt og fikk klippt mej og nå er jeg klar for spa tur til Geiranger og Hotell Union.... me like! :) Ha en fortsatt fin kveld og God Helg !!
Kommentarer
Legg inn en kommentar