Gå til hovedinnhold
Da er ei ny veke igang.... "lurte meg til" ei trening igår , men he vel funnet ut at ej bør høyre på legen/Mari Agathe. Skal på trening torsdag å få til et program som jobber utenom hoftebøyen..Ellers får det bli litt lette sykkelturer osv framover.

Så får det være bevisste matvalg som gjer at vektnedgangen min fortsetter.
Vart kjempehappy på veging igår - ytterligare 2 kg ned !! og da et ej vanlig mat ,små måltid å er mett. !! HAHA!!
Har fremdeles greidd å motstå fristelsar og eting mellom måltida. Det er bøygen for meg,men så lenge ej et som ej gjer og he små måltid tilgjengelig så ser det ut for å gå greit. :) ME LIKE.

En typisk dag måltidsmessig for meg ser omtrent slik ut :
kl.8.00 SKYR eller halvt beger mager Kesam m FUN light i,eller halvt beger m cottage cheese m/ bær/nokre nøtter til.
kl.11.00  Lunsj- en salat liten,liten grovbrød skive u/dressing (evt Hummus/pesto 2 ts.) eller ,en liten omelett/eggerøre av 2 egg m/ litt grønt til.
kl.14.00 som kl 8. Evt halv avokado m 2 ts mager kesam og litt oppkuttet skinke.
kl.17.00 Middag. Kylling/laks/torsk/noke av karbonadedeig er en slager. spiser m grønnsalat og max en potet eller LITT pasta/ris.
kl.20 - 20.30 : frukt/bær/nøtter eller som frokost.

Sånn ca.... må justere litt her og der for å få det til å passe med måltida dei andre i familien skal ete eller pausene på jobb. Vil ha mellommåltid som er karbohydrat frie,så der trenger jeg litt mer å variere med kanskje. Men det er veldig enkelt med Skyr/kesam som du berre kan ta i handa m deg når du går.
Men skal prøve å holde det slik sånn cirka... :) å DET går jo strålende :)
No e det å springe gjennom dusjen før seinvakt...
Ha en fortsatt aktiv og strålende dag alle sammen.... :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Å starte på nytt....

Jau då.... ej eksistera enda.....har berre ikkje hatt så mykje å "skryte ta " i det siste, derfor har ej heller vore stille... Har vore gjennom den vondeste og verste perioden i mitt liv...(er der vel enda for så vidt...) , men no må ej ta mej i nakken og heise meg opp att... Steg for steg...bygge oppatt - livet mitt-treningsinspirasjonen-mat og måltidsrytmen- kondisen- humøret- steg for steg må ej opp og fram..... For ej vil ikkje at alt blodslit og strev for dissa 25 kg som he reist av skal ha vore forgjeves.... Må opp og fram for ungane mine -dei godaste og beste ej he å leve for....alt skal konsentrerast om meg og dei -min bittelille vakre gode familie- best i heile verden.... <3 Hadde eg berre funne ein fin plass der vi kunne bo...(kanskje d går i boks en av dei næraste dagane.. kryss fingrane for meg.. :) Få senke skuldrane å trekke pusten og starte på nytt.....Men ej må takke ...igjen... alle fine folk som har stillt opp og fremdeles stiller opp... sett så umåt
HEI!!!!! God Sommer folkens.. :) Ej e her enda, har berre vore travelt med mykje jobbing og mykje som skjer ellers at å bruke tid framfor dataen har vore siste prioritet.... Ej fortsetter no i det som etterkvart har blitt en vanlig kvardag.. Har sklidd litt ut m måltidsrytmen , for tida flyg og plutselig er det 5-6 timer sia siste måltid,og å ha berre en skyr innabords heile dagen det er ikkje mykje... Så slit litt med å ete nok kanskje.. Men ej prøva, det ligg heile tida i bakhaudet at ej må passe mej med maten.... er det noko ej IKKJE skal så er det oppatt i vekt! BASTA!! Kjenner at ej lett kan skli ut m mat om ej tillet mej d og det er en ekkel følelse... prøver og unne meg litt innimellom slik at ej ikkje plutselig skal gå på en GigaEnormFantastelistisk smell!!! :( Lykka e at det bugnar med bær så det går to korger jordbær + blåbær+ bringebær å slikt for dagen... Smoothie maskina går som berre d,et supert alternativ til is ...Ej elska is,så det er den verste fristel
Livet er vanskelig folkens...... merkelig at en kan være hyper gira - lykkelig og glad det ene øyeblikket så er det rett ned i tiltaksløshet og  mørke i det neste øyeblikket... Rart hvor ensom et menneske kan føle seg omgitt av mange mennesker... Står ved et veiskille i livet....på veldig mange måter.... Hodet mitt er fullt i tanker og følelser som jeg har holdt inne så altfor lenge.... I tillegg til en kropp som gjør vondt og gjør meg trøtt , sliten og uopplagt så har jeg det lave stoffskiftet som "føkker" med vekten , konsentrasjonen , hukommelsen og humøret mitt... Men når jeg trener så blir jeg gladere og føler meg bedre... så jeg prøver så godt jeg kan , når jeg kan.. Må bare finne treningsformen som ikke forverrer "vondtene " mine , men som forbedrer meg...Har lett for å trene hardt og tungt (vekttrening) , men så dukker de opp en etter en, skuldra som verker,kneet.... hofta.... blææh.... Men jeg gir ikke opp,skal klare det..... Helt av meg selv!!