Gå til hovedinnhold
Da er ei ny veke igang.... "lurte meg til" ei trening igår , men he vel funnet ut at ej bør høyre på legen/Mari Agathe. Skal på trening torsdag å få til et program som jobber utenom hoftebøyen..Ellers får det bli litt lette sykkelturer osv framover.

Så får det være bevisste matvalg som gjer at vektnedgangen min fortsetter.
Vart kjempehappy på veging igår - ytterligare 2 kg ned !! og da et ej vanlig mat ,små måltid å er mett. !! HAHA!!
Har fremdeles greidd å motstå fristelsar og eting mellom måltida. Det er bøygen for meg,men så lenge ej et som ej gjer og he små måltid tilgjengelig så ser det ut for å gå greit. :) ME LIKE.

En typisk dag måltidsmessig for meg ser omtrent slik ut :
kl.8.00 SKYR eller halvt beger mager Kesam m FUN light i,eller halvt beger m cottage cheese m/ bær/nokre nøtter til.
kl.11.00  Lunsj- en salat liten,liten grovbrød skive u/dressing (evt Hummus/pesto 2 ts.) eller ,en liten omelett/eggerøre av 2 egg m/ litt grønt til.
kl.14.00 som kl 8. Evt halv avokado m 2 ts mager kesam og litt oppkuttet skinke.
kl.17.00 Middag. Kylling/laks/torsk/noke av karbonadedeig er en slager. spiser m grønnsalat og max en potet eller LITT pasta/ris.
kl.20 - 20.30 : frukt/bær/nøtter eller som frokost.

Sånn ca.... må justere litt her og der for å få det til å passe med måltida dei andre i familien skal ete eller pausene på jobb. Vil ha mellommåltid som er karbohydrat frie,så der trenger jeg litt mer å variere med kanskje. Men det er veldig enkelt med Skyr/kesam som du berre kan ta i handa m deg når du går.
Men skal prøve å holde det slik sånn cirka... :) å DET går jo strålende :)
No e det å springe gjennom dusjen før seinvakt...
Ha en fortsatt aktiv og strålende dag alle sammen.... :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Å starte på nytt....

Jau då.... ej eksistera enda.....har berre ikkje hatt så mykje å "skryte ta " i det siste, derfor har ej heller vore stille... Har vore gjennom den vondeste og verste perioden i mitt liv...(er der vel enda for så vidt...) , men no må ej ta mej i nakken og heise meg opp att... Steg for steg...bygge oppatt - livet mitt-treningsinspirasjonen-mat og måltidsrytmen- kondisen- humøret- steg for steg må ej opp og fram..... For ej vil ikkje at alt blodslit og strev for dissa 25 kg som he reist av skal ha vore forgjeves.... Må opp og fram for ungane mine -dei godaste og beste ej he å leve for....alt skal konsentrerast om meg og dei -min bittelille vakre gode familie- best i heile verden.... <3 Hadde eg berre funne ein fin plass der vi kunne bo...(kanskje d går i boks en av dei næraste dagane.. kryss fingrane for meg.. :) Få senke skuldrane å trekke pusten og starte på nytt.....Men ej må takke ...igjen... alle fine folk som har stillt opp og fremdeles stiller opp... sett så umåt
Hei... Då e ej tilbake (he bestemt mej for å skrive på dialekt ja...;) )... Har hatt ei litt kjip helg etter at ej va på kontroll på Sjukehuset fredag. Fikk beskjed om at ej he kanskje overbelasta "nyhofta" mi litt og må ta en pause fra trening sa legen... " Do er bra nog, sa han, do kan sitte å lese. Noen må jeg dytte ja , ut å bevege seg ja, andre må jeg bremse...deg må jeg bremse ,ja... " (tysk lege)... Kjente ej vart litt deprimert av dette. Men må ta det litt rolig for å sjå om det hjelp på dei smertene ej he kjent no sia ej begynte på jobb igjen.. Var overbelasta sene på framsida i hofte bøyen,den sena som held kula på plass. Har vel komt fram til at ej må respektere at ej he overdreve og roe ned litt. Kjenner det blir for dumt å svekke den sena slik at ej fe problem seinare... så....fe prøve å ta d m ro en måneds tid og sjå det an. Vil snakke litt med Mari Agathe som er min dyktige Fysio å høre ka ho meina. Men trening skal det nok bli, får trene overkro

Ny veke- still going strong...

Liiiit vanskelig når det dukker opp slike g aver på jobb... TWIST mmm... :0 Halllla folkens !! Eg er fremdeles her eg... Vel overstått helg , gått greit med mat - litt godis har eg unna meg- men ikkje en tredje del av det eg tidlegare he "unna" meg.. ;) er ei vanesak berre ditta godte greia... klare meg faktisk fint uten. Er heldigvis glad i bær,yoghurt,nøtter,frukt,grønnsaker ol. så det er liksom ikkje vanskelig å finne på noke godt som kan erstatte sukker og godis. Har blitt fan av Gresk Yoghurt med vanilje og den m sitron- deilig... med et par skjeier av B.Nordstrands Granola...YPPERLIG... treng ikkje meir... Smoothiebowl = frokost <3 Var i byn å der fann eg et grovt klibrød med solsikke,linfrø,gresskarkjerner som var heilt nydelig.. har delt opp og frose ned så eg tar opp skiver å putter i brødrister ved behov. Slik slipp eg at det ligg å bli gammalt å ekkelt i brødskuffen og må hives etterkvart... men det brødet var himmelsk- mjukt og godt til å