Gå til hovedinnhold

Dagen idag...

SOL!!!!
var tenkt å ta en litt `læxing dag idag etter heftig styrke/spinn økt igår kveld. Har trent stort sett en til to ganger om dagen og kjenner på at jeg er litt sliten... er vel viktig å ta seg tid til å hvile etter treningene.
Meeen....sola lokka og kroppen ønsker- nesten skrik etter litt aktivitet,så da tok jeg meg en times sykkeltur framover Valldal. Det "unge" frøken Solfrid ikkje hadde gjort var å sjå på gradestokken før ho la i vei... sjøl om sola skein så var temperaturen laaangt ifra behagelig...
Det som var bra med da var at det gikk jææææ.... fort i skyggen fram til der det var sol- meir som intervalltrening førrstend du...:)
Etterpå blir det bading og forhåpentligvis får jeg lagt inn noen skikkelige `laps`i bassenget også.
Men det skal først og fremst være kos ilag med mine vakre små <3

Kjæringa på tur...frikst å gøtt... :)Så var det middagslaging. Har etterhvert tenkt å lage en plan og handle inn for ukene hver lørdag. Da håper jeg jeg slipper "unødige" butikkbesøk preget av stress og impulshandling.
Men har ikke komt dit enda. Men jeg planlegger dagen i forveien da, slik at jeg har det klart i hodet det som skal lages slik jeg slipper å bruke tid på å fundere om ettermiddagen rett før en skal til å lage mat.
Idag ble det ovnsbakt laks m/ hvitløk,sitronpepper;basilikum og sitron, lett wokede grønnsaker ( kinakål,paprika,rødløk,purre,squash og gulrot) med en splash soyasaus på. Hadde eggenudler og agurksalat (agurk,vann,sitron,hvitvinseddik og bittelitt sukrin.Skal være litt syrlig på smak + litt dill i.)
Jeg spiste et porsjonsstykke laks,endel grønnsaker og en bitteliten dæsj nudler og litt agurksalat..
er fremdeles litt usikker på mengde , men tror det er passelig. Er veldig redd for å spise for mye, men tillot meg litt nudler da jeg ikkje har spist så mye annet m karbo idag. :) Må vel bare prøve seg frem å finne det som er riktig for en selv.( ser at porsjonen ser veldig stor ut,men et triks jeg har gjort er å investere i mindre middagstallerkener,så jeg håper det ikke er altfor ille.Prøver også å ta en bit,legge fra meg bestikket , tygge og svelge i rolig tempo for at magen skal henge med og varskue når den er mett i tide og ikke lenge etter den faktisk er full.. ;) )

Er en tilhenger av alt en kan kutte i full fart å hive inn i stekeovnen med minimalt med olje ol. på .. skulle praktisk talt hatt to stekeovner. Drømmen er en liten kombidamp ovn itillegg til en vanlig stekeovn.Keep on dreaming. har en slik Tupperware sak,husker ikke helt hva de heter grå m lokk ...Ultra pro? Fantastisk å steke kylling/fisk/annet kjøtt i stekeovnen m lokk uten bruk av noe som helst fett...Anbefales.
Lager alt fra bunnen av og skjønner ikke at jeg har tillatt meg å servere mye av det jeg har gjort tidligere-sånn i full fart på hverdager med liten tid. Det tar faktisk ikke så lang tid, BARE man planlegger litt på forhånd. Så nå er det om å gjøre å holde disse gode vanene fremover.
Tenker kanskje å bruke fridager på å produsere opp litt forskjellige krafter av kylling/grønnsak osv slik man har det stående i frys lett tilgjengelig. Og å steke opp karbonadekaker /kjøttboller av karbonade/svinekjøttdeig og ha klart... mye en kan gjøre,det må bare prioriteres....

Jepp,det får være alt for idag. Mye tanker og håp for hvordan jeg vil at ting skal være /fungere ,så nå er det opp til meg å keep my word....;)

Ha en fortsatt fin ettermiddag så hørs vi om litt..;)

Kommentarer

  1. Det som er bra med denne middagen er at den er ferdig på 20 minutter... krydre laksen-hiv den i stekeovnen på 170-180 grader i 15-17 min. kutt grønnsaker -wok lett og ha valgfri tilbehør til -naturris/fullkornscouscous (en schlâger her i huset),eller bare grønnsalat m/ litt sitron/cherrytomat og dill ...og agurksalat...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

HEI!!!!! God Sommer folkens.. :) Ej e her enda, har berre vore travelt med mykje jobbing og mykje som skjer ellers at å bruke tid framfor dataen har vore siste prioritet.... Ej fortsetter no i det som etterkvart har blitt en vanlig kvardag.. Har sklidd litt ut m måltidsrytmen , for tida flyg og plutselig er det 5-6 timer sia siste måltid,og å ha berre en skyr innabords heile dagen det er ikkje mykje... Så slit litt med å ete nok kanskje.. Men ej prøva, det ligg heile tida i bakhaudet at ej må passe mej med maten.... er det noko ej IKKJE skal så er det oppatt i vekt! BASTA!! Kjenner at ej lett kan skli ut m mat om ej tillet mej d og det er en ekkel følelse... prøver og unne meg litt innimellom slik at ej ikkje plutselig skal gå på en GigaEnormFantastelistisk smell!!! :( Lykka e at det bugnar med bær så det går to korger jordbær + blåbær+ bringebær å slikt for dagen... Smoothie maskina går som berre d,et supert alternativ til is ...Ej elska is,så det er den verste fristel

bittersøtt....

hei... sitt å kjenne på en litt bittersøt følelse.... den å bli plutselig anerkjent som en person,en okei, kanskje tilogmed sexy person fra å være ....meg ... sånn som eg har vore no i 8 år 30 kg ovevektig......men alikavel meg.... er litt godt, men samtidig på en måte sårt å bli møtt med.. "ÅÅÅÅ så fin du he blitt "og  "så slank å fin".... bruker å svare he ikkje ej alltid vore fin då??? ej e mej,same ka ej veg.. meiningane å humor og tankegang let seg ikkje påvirke av fettet.. Og for å legge til et "slag under beltestedet" da  så kan d komme en kommentar som : et par kilo til no så er du perfekt..... Hmmmmm tjaa, kanskje ej e perfekt for noken om et par kilo til,for andre er eg perfekt om ti kilo til....... kor skal grensa gå? kjenner eg blir lei meg , samtidig som eg er stolt over det eg har fått til...23 kg. ned så langt er ok det... er sprekere og trener mer enn før...men er den samme... har alltid trent,alltid levt sunt,(har spist sjokolade det er m
Hei... Då e ej tilbake (he bestemt mej for å skrive på dialekt ja...;) )... Har hatt ei litt kjip helg etter at ej va på kontroll på Sjukehuset fredag. Fikk beskjed om at ej he kanskje overbelasta "nyhofta" mi litt og må ta en pause fra trening sa legen... " Do er bra nog, sa han, do kan sitte å lese. Noen må jeg dytte ja , ut å bevege seg ja, andre må jeg bremse...deg må jeg bremse ,ja... " (tysk lege)... Kjente ej vart litt deprimert av dette. Men må ta det litt rolig for å sjå om det hjelp på dei smertene ej he kjent no sia ej begynte på jobb igjen.. Var overbelasta sene på framsida i hofte bøyen,den sena som held kula på plass. Har vel komt fram til at ej må respektere at ej he overdreve og roe ned litt. Kjenner det blir for dumt å svekke den sena slik at ej fe problem seinare... så....fe prøve å ta d m ro en måneds tid og sjå det an. Vil snakke litt med Mari Agathe som er min dyktige Fysio å høre ka ho meina. Men trening skal det nok bli, får trene overkro