Gå til hovedinnhold
Kort innlegg idag...
Stod opp leverte ungene på skolen , dro rett på trening... 2 timers økt der som var vanvittig tung - spiser jeg for lite? Er en dag med hvile mellom styrke øktene nok restitusjon? Hadde meg jo en sykkeltur + 10 doble i bassenget igår..
Til frokost idag spiste jeg en Protein bolle som jeg ble anbefalt på Rimi igår. De var kjempegode og mettende. Jeg klarte ikke spise en hel en engang. Hadde cottage cheese på den ene halve og skinke/ agurk på den andre...men det var rikelig, klarte ikke å spise opp den ene halve. Etter trening ble det et mellommåltid , noen mandler og en halv mager kesam med litt FUN light i ( det er faktisk veldig godt ;) )Mager kesam er jo ikkje særlig godt i seg selv å sitte å trykke i seg.. Et godt tips fra PT Tine på Fysiotrimmen :)

Nå har jeg vasket trappene ned,vasket over gulv,ryddet litt også er det tid for senvakt. Må lese litt styrepapirer først og rekke en dusj.. Hmm kanskje jeg må avslutte her om det skal gå ..;)

Mann og barn får ordne middagen til seg selv idag, da får de ha noe de kan kose seg med når mor ikke er hjemme å truer med alle slags grønnsaker og fisk og annet "ekkelt", hehe... :)

Fortsatt fin dag til alle sammen :)
Kom gjerne med tips , råd  og oppskrifter om dere har noe godt og sunt/proteinrikt.
Sliter litt med å finne proteinrike mellommåltider som ikke inneholder Karbo.
Still gjerne spørsmål så svarer jeg (viss jeg kan)..Og om noen vil sykle/trene/gå tur ilag med meg er det flott!! Gi en pip... :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

HEI!!!!! God Sommer folkens.. :) Ej e her enda, har berre vore travelt med mykje jobbing og mykje som skjer ellers at å bruke tid framfor dataen har vore siste prioritet.... Ej fortsetter no i det som etterkvart har blitt en vanlig kvardag.. Har sklidd litt ut m måltidsrytmen , for tida flyg og plutselig er det 5-6 timer sia siste måltid,og å ha berre en skyr innabords heile dagen det er ikkje mykje... Så slit litt med å ete nok kanskje.. Men ej prøva, det ligg heile tida i bakhaudet at ej må passe mej med maten.... er det noko ej IKKJE skal så er det oppatt i vekt! BASTA!! Kjenner at ej lett kan skli ut m mat om ej tillet mej d og det er en ekkel følelse... prøver og unne meg litt innimellom slik at ej ikkje plutselig skal gå på en GigaEnormFantastelistisk smell!!! :( Lykka e at det bugnar med bær så det går to korger jordbær + blåbær+ bringebær å slikt for dagen... Smoothie maskina går som berre d,et supert alternativ til is ...Ej elska is,så det er den verste fristel

bittersøtt....

hei... sitt å kjenne på en litt bittersøt følelse.... den å bli plutselig anerkjent som en person,en okei, kanskje tilogmed sexy person fra å være ....meg ... sånn som eg har vore no i 8 år 30 kg ovevektig......men alikavel meg.... er litt godt, men samtidig på en måte sårt å bli møtt med.. "ÅÅÅÅ så fin du he blitt "og  "så slank å fin".... bruker å svare he ikkje ej alltid vore fin då??? ej e mej,same ka ej veg.. meiningane å humor og tankegang let seg ikkje påvirke av fettet.. Og for å legge til et "slag under beltestedet" da  så kan d komme en kommentar som : et par kilo til no så er du perfekt..... Hmmmmm tjaa, kanskje ej e perfekt for noken om et par kilo til,for andre er eg perfekt om ti kilo til....... kor skal grensa gå? kjenner eg blir lei meg , samtidig som eg er stolt over det eg har fått til...23 kg. ned så langt er ok det... er sprekere og trener mer enn før...men er den samme... har alltid trent,alltid levt sunt,(har spist sjokolade det er m
Hei... Då e ej tilbake (he bestemt mej for å skrive på dialekt ja...;) )... Har hatt ei litt kjip helg etter at ej va på kontroll på Sjukehuset fredag. Fikk beskjed om at ej he kanskje overbelasta "nyhofta" mi litt og må ta en pause fra trening sa legen... " Do er bra nog, sa han, do kan sitte å lese. Noen må jeg dytte ja , ut å bevege seg ja, andre må jeg bremse...deg må jeg bremse ,ja... " (tysk lege)... Kjente ej vart litt deprimert av dette. Men må ta det litt rolig for å sjå om det hjelp på dei smertene ej he kjent no sia ej begynte på jobb igjen.. Var overbelasta sene på framsida i hofte bøyen,den sena som held kula på plass. Har vel komt fram til at ej må respektere at ej he overdreve og roe ned litt. Kjenner det blir for dumt å svekke den sena slik at ej fe problem seinare... så....fe prøve å ta d m ro en måneds tid og sjå det an. Vil snakke litt med Mari Agathe som er min dyktige Fysio å høre ka ho meina. Men trening skal det nok bli, får trene overkro