Gå til hovedinnhold
Kort innlegg idag...
Stod opp leverte ungene på skolen , dro rett på trening... 2 timers økt der som var vanvittig tung - spiser jeg for lite? Er en dag med hvile mellom styrke øktene nok restitusjon? Hadde meg jo en sykkeltur + 10 doble i bassenget igår..
Til frokost idag spiste jeg en Protein bolle som jeg ble anbefalt på Rimi igår. De var kjempegode og mettende. Jeg klarte ikke spise en hel en engang. Hadde cottage cheese på den ene halve og skinke/ agurk på den andre...men det var rikelig, klarte ikke å spise opp den ene halve. Etter trening ble det et mellommåltid , noen mandler og en halv mager kesam med litt FUN light i ( det er faktisk veldig godt ;) )Mager kesam er jo ikkje særlig godt i seg selv å sitte å trykke i seg.. Et godt tips fra PT Tine på Fysiotrimmen :)

Nå har jeg vasket trappene ned,vasket over gulv,ryddet litt også er det tid for senvakt. Må lese litt styrepapirer først og rekke en dusj.. Hmm kanskje jeg må avslutte her om det skal gå ..;)

Mann og barn får ordne middagen til seg selv idag, da får de ha noe de kan kose seg med når mor ikke er hjemme å truer med alle slags grønnsaker og fisk og annet "ekkelt", hehe... :)

Fortsatt fin dag til alle sammen :)
Kom gjerne med tips , råd  og oppskrifter om dere har noe godt og sunt/proteinrikt.
Sliter litt med å finne proteinrike mellommåltider som ikke inneholder Karbo.
Still gjerne spørsmål så svarer jeg (viss jeg kan)..Og om noen vil sykle/trene/gå tur ilag med meg er det flott!! Gi en pip... :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Å starte på nytt....

Jau då.... ej eksistera enda.....har berre ikkje hatt så mykje å "skryte ta " i det siste, derfor har ej heller vore stille... Har vore gjennom den vondeste og verste perioden i mitt liv...(er der vel enda for så vidt...) , men no må ej ta mej i nakken og heise meg opp att... Steg for steg...bygge oppatt - livet mitt-treningsinspirasjonen-mat og måltidsrytmen- kondisen- humøret- steg for steg må ej opp og fram..... For ej vil ikkje at alt blodslit og strev for dissa 25 kg som he reist av skal ha vore forgjeves.... Må opp og fram for ungane mine -dei godaste og beste ej he å leve for....alt skal konsentrerast om meg og dei -min bittelille vakre gode familie- best i heile verden.... <3 Hadde eg berre funne ein fin plass der vi kunne bo...(kanskje d går i boks en av dei næraste dagane.. kryss fingrane for meg.. :) Få senke skuldrane å trekke pusten og starte på nytt.....Men ej må takke ...igjen... alle fine folk som har stillt opp og fremdeles stiller opp... sett så umåt
HEI!!!!! God Sommer folkens.. :) Ej e her enda, har berre vore travelt med mykje jobbing og mykje som skjer ellers at å bruke tid framfor dataen har vore siste prioritet.... Ej fortsetter no i det som etterkvart har blitt en vanlig kvardag.. Har sklidd litt ut m måltidsrytmen , for tida flyg og plutselig er det 5-6 timer sia siste måltid,og å ha berre en skyr innabords heile dagen det er ikkje mykje... Så slit litt med å ete nok kanskje.. Men ej prøva, det ligg heile tida i bakhaudet at ej må passe mej med maten.... er det noko ej IKKJE skal så er det oppatt i vekt! BASTA!! Kjenner at ej lett kan skli ut m mat om ej tillet mej d og det er en ekkel følelse... prøver og unne meg litt innimellom slik at ej ikkje plutselig skal gå på en GigaEnormFantastelistisk smell!!! :( Lykka e at det bugnar med bær så det går to korger jordbær + blåbær+ bringebær å slikt for dagen... Smoothie maskina går som berre d,et supert alternativ til is ...Ej elska is,så det er den verste fristel
Livet er vanskelig folkens...... merkelig at en kan være hyper gira - lykkelig og glad det ene øyeblikket så er det rett ned i tiltaksløshet og  mørke i det neste øyeblikket... Rart hvor ensom et menneske kan føle seg omgitt av mange mennesker... Står ved et veiskille i livet....på veldig mange måter.... Hodet mitt er fullt i tanker og følelser som jeg har holdt inne så altfor lenge.... I tillegg til en kropp som gjør vondt og gjør meg trøtt , sliten og uopplagt så har jeg det lave stoffskiftet som "føkker" med vekten , konsentrasjonen , hukommelsen og humøret mitt... Men når jeg trener så blir jeg gladere og føler meg bedre... så jeg prøver så godt jeg kan , når jeg kan.. Må bare finne treningsformen som ikke forverrer "vondtene " mine , men som forbedrer meg...Har lett for å trene hardt og tungt (vekttrening) , men så dukker de opp en etter en, skuldra som verker,kneet.... hofta.... blææh.... Men jeg gir ikke opp,skal klare det..... Helt av meg selv!!